top of page

Årstider og renhold i borettslag

Hva legger TR Renhold i renholdet?

Jo oftere det vaskes, jo renere vil det være til enhver tid være, Hvor ofte TR Renhold kommer er avhengig av flere faktorer. Først og fremst oppdragsgivers behov og ønsker - i tillegg avhenger det av type lokaler og årstid. Vi tilbyr rengjøring til faste tider, enten dere trenger det daglig, ukentlig, hver 14. dag eller månedlig. Sammen finner vi en plan som passer


Hovedvekten av våre oppdrag i tillegg til borettslag går under daglig renhold av barnehager. Det innebærer blant annet rengjøring av gulv, toalett, kjøkken, inventar, bord og overflater, andre berøringspunkter og støvsuging av tepper ute hos oppdragsgiverne. Det finnes flere barnehager tilknyttet borettslag, såkalt borettslags-barnehager. TR Renhold er meget interessert å komme i kontakt med disse.


Vi forstår at borettslag og sameier har ulike behov så vi tilpasser oss alltid etter dette. Noen ønsker kun trappevask og dette utfører vi selvfølgelig også. Vi har nå vært på befaringer i flere bydeler og TR Renhold får god hjelp med markedsføringen av fornøyde kunder. Det verdsetter vi stort og er takknemlig for at jungeltelegrafen også fungerer godt i 2022.


TR Renhold sitt mål er å bli det foretrukne valget for borettslag/sameier og barnehager i Oslo og omegn gjennom et ansvarlig og godt renhold!


Vi i TR Renhold ønsker dere alle en fin-fin helg! :)
12 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

留言


bottom of page