top of page

Hvem har vasket?

Vi håper svaret skal være TR Renhold, og at smilet på den som svarer skal skinne om kapp med sola på første vårdag.


For nå nærmer våren seg og flere borettslag går igjennom nåværende avtaler og oppsummerer tilbakemeldingene frem til Generalforsamlingen. Er det på tide å bytte leverandør innen renhold?


En ren oppgang i borettslaget fremmer trivsel og et godt bomiljø. En fast dag i uken vet Arne og Turid Nilsen i Breidablikk borettslag at renholdet blir utført. Styreleder og resten av styremedlemmene er godt fornøyd med renholdsplanen og utført arbeid. Bedre kan det ikke bli. Det er slik vi i TR Renhold ønsker at borettslagene skal sitte igjen med av opplevelse.


Når det nå går fra vinter til vår vil man også godt merke hvor viktig et godt renhold er. Som beboere går man i trappene flere ganger om dagen og selv om de fleste har matter og matteservice - så er det jo slik at spesielt de yngste beboerne tar med seg det lille ekstra under fottøyet, det være seg sand og i enkelte tilfelle litt gjørme. Barnevogner, skateboard og sykler blir også transportert inn og ut. Og for å unngå å besøk fra heismontør er det også viktig med godt renhold i og utenfor heisen.


For de som ønsker å bestille trappevask i borettslaget skal være klar over at trappevask er mer enn bare vask av selve trappen. Trappeoppganger består av vegger, gelender, vinduer, lister og postkasser.


Ved å engasjere og få på plass en arbeidsavtale med TR Renhold vil borettslaget få en profesjonell renholdsbedrift som har spesialisert seg på borettslag. Dialogen mellom oppdragsgiver og TR Renhold vil bære preg av åpenhet og det å spille hverandre gode. Med det sagt vil også samarbeidet vedvare i det i uendelige. TR Renhold tar alle oppdrag på alvor og utfører renholdsplanen på en profesjonell og genuin måte.


TR Renhold AS - ansvarlig renhold10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page